Giv en kommentar DTP og HTML Lidt om mig Trylleri S.S.S. Søg
Hjemmesidemaskinen Download / WAV's Tæskeholdet Mine links Diverse Indhold
På disse sider kan du oplevet en lille smule af mit privatliv. På denne side kan du se nogle facts, og du kan se min sidste dag i 10. kl.. Jeg har taget billeder af hele mit hus, så man nærmest kan gå rundt i det..

Opdateret d. 28-9-2002 af

Gå rundt i mit hus
Jeg har taget billeder af hele mit hus, og lagt dem ud så man kan gå rundt i huset.

Kort om mig
En smule personlige data, samt lidt tekst om mig og mine interesser.

Jeg er nørd
Jeg vil ikke lægge skjul på, at jeg er computernørd; er du nørd af modsatte køn er min e-mail altid åben.

Lidt om min kat
Nogle billeder og lidt tekst om min kære kat Kitten.

Sidste dag i 10. kl.
Billeder fra sidste dag i 10. kl.

Mit web-kamera
Nogle gange sætter jeg computeren til, via et digital kamera, at tage et billede hvert 30. sekundt, og lægge det her.

Mig i medierne
Nogle er så heldige, at de en gang kommer i fjernsyn, avis eller radio. Jeg har prøvet det hele, og her ligger jeg billeder og tekst fra det. Desværre fik jeg ikke optaget nogle af gangene i TV, samt den ene gang i radio, men der er stadig en del. Jeg har ikke fået det hele lagt ud endnu, men det kommer.

Navn Simon Mikkelsen
Nickname Tryl
Stilling stud. ing. (stud. nørd.), Tryllekunstner
Alder 23 år
Højde ca. 168 cm
Født Ja
Fødselsdag 12/1 1980
Stjernetegn Stenbukken
Status Ledig - come on neard girls :-)
Humor Det siges
Musikalsk Ja
Instrument Violin (stakkels naboer)
Kæledyr 7 kg. hankat på 15 år
Elsker Katte
Hader Micro$oft, Te£eDanmark
Livret Små pastadimser med ostefyld
Antilivret Pastastrimler, ris, færdigkøbt kyllingefilé

Jeg er nørd

Først: Hvad mener jeg er en nørd? En nørd er en person der går meget op i en interesse, og bruger en stor del af sin tid på den. Interessen skal have en teknisk, naturvidenskablig eller si-fi drejning. En nørd går ikke så meget op i sit udseende som andre, men er dog ikke sjusket. Der er bare ingen grund til at bruge en masse tid og penge på at ligne en million, når man alligevel bare sidder ved skærmen eller i laboratoriet hele tiden. Vilde fester og ugentlig druk er ikke nørdens kop te, men er det hyggeligt, kan nørden godt finde på at være social.

Lidt mere om mig

Som man kan se er jeg ret vild med computere, og programmere en hel masse. Jeg har brugt meget tid på det, og har måske forsømt festerne i gymnasiet lidt... Det er en underdrivelse, for jeg var kun til 1.g festen :-) Men jeg har tænkt at jeg må se at gøre lidt mere ved det. Jeg er ret flink, ærlig og går ikke ad vejen for at fremtvinge et grin, men det lykkes mig som regel ikke at blive irreterende.
På musiksiden har jeg tidligere været til klassisk - jeg kan stadig lide det, men nu er jeg sådan til lidt af hvert, hvis det er godt. Jeg køber selvfølgelig al min musik, og har aldrig downloadet noget mp3 med Napster :-). Af film kan jeg godt lide action- og sience-fictionfilm, men jeg har da også nogle af de lidt blødere genre liggende.

Interesser

Computer

Min interesse nummer 1 er helt sikkert computeren. Det skifter lidt hvad jeg laver på computeren - dog spiller jeg ikke - men lige nu er det nok at lave hjemmeside og skrive såkaldte JAVA-scripts (små programmer der ligger i selve hjemmesiden), men jeg er også i gang med at lære at programmere, og en smule grafik bliver der også tid til.
Tidligere har jeg lavet en del batch-filer, og jeg har også lavet et par små programmer, der dog ikke er meget værd.
Jeg bruger en del tid foran computeren på nyhedsgruppen dk.snak, som nok er for de lidt mere specielle. Jeg holder også af at lave hjemmesider, og har for tiden ca. 8 liggende på nettet - og her snakker vi ikke om enkelte sider - hele denne side (med blå kolonne til venstre og navigationsbar i toppen) tæller kun for én side.
Ud over hjemmesider programmerer jeg også. Jeg benytter Inprise (før Borland) Delphi 3 til dette formål. Jeg har dog ikke frigivet nogle programmer endnu, men jeg har et i beta, som ligger på ZIP.dk, og hedder HomeSearch Keywd. finder. Jeg har forøvrigt også lavet selve HomeSearch JAVA-scriptet. Jeg er desuden begyndt at skrive CGI-scripts i Perl 5. Jeg bruger scriptsne på en af mine andre hjemmesider: http://www.zip.dk. Og så fik jeg forresten 11 i datalogi i 2.g - både i årskarakter og eksamenskarakter!

Jeg tilhører den gruppe, der ikke kan fordrage Micro$oft, og alt hvad de laver. Jeg mener (nu ved pga. dommen) at de misbruger deres monopol til at få folk til at benytte deres andre produkter, som ærlig talt er meget ringe konstrueret. De går hele tiden ned, Windows skal ofte genstartes og geninstalleres, og der går ikke en uge hvor der ikke bliver fundet nye alvorlige sikkerheds alene i deres browser.
Alt dette betyder, at jeg er hoppet med på Linux bølgen - jeg ser dog gerne at der kommer nogle konkurrenter, for konkurrence er altid godt. I modsætning til Windows er Linux meget hurtigt og stabilt - ja, en normal Linux computer kan sagtens kører et år uden at skulle genstartes, og desuden er det helt gratis. Fordi kildekoden er tilgængelig for alle, bliver sikkerhedsfejlene opdaget med det samme, og de når sjældent at påvirke brugerene.
Desværre kan den computer jeg benytte lige nu kun køre Windows. Det skyldes det er en notebook der er 100% afhængig af Windowsdrivere, men når jeg får råd til en ny stationær computer, får den aldrig Windows at se. Det bliver 100% Linux, nam nam :-)

Uddannelse

Jeg har lige taget en matematisk studentereksamen på Tornbjerg Gymnasium (jeg var teknisk rådgiver på deres hjemmeside, men havde desværre ikke indflydelse på designet - det var ikke med min gode vilje de gik over til FrontPage!), med matematik og fysik på højniveau, samt datalogi og design på mellemniveau. Jeg sluttede med et gennemsnit på 8,8, og nåde da både at få flere 11-taller og et enkelt 13-tal.

Jeg læser til diplomingeniør i informations- og kommunikationsteknologi på Odense Teknikum, og mangler lige nu kun at skrive afgangsprojekt (7. semester). Uddannelsen er meget ny, og der har derfor været en del problemer og frustrationer. Hvis jeg havde vist hvordan den ville gå havde jeg ikke valgt at tage den.

Violin og trylleri

Violispil og trylleri må nok dele 2. pladsen. Violinen er den af de to jeg bruger mest tid på, men trylleriet er nok den jeg ofre flest penge på.

Violin

På den skole hvor jeg gik før jeg kom på gymnasiet, var violinspil obligatorisk i 4 og 5 klasse, hvorefter man skulle vælge et klassisk instrument man ville spille på. Jeg valgte her violinen, og det er jeg glad for. Jeg spiller mest klassisk og en del spillemandsmusik, men en ganske lille smule af andre ting er det da også blevet til. Det er bare ikke let at finde musik på nettet der dels kan spilles af kun én violin og samtidig lyde godt, men også være tilpads svært, men ikke for svært. Jeg har derfor været nødt til at arrangere en stor del af det jeg spiller selv, så det opfyldte disse krav.
Jeg modtager ikke længere undervisning, da jeg simpelt hen ikke har tid, men jeg spiller stadig. Noder finder jeg på nettet i midi (.mid) format, hvorfra jeg skriver det ud jeg vil spille.

Trylleri

Et andet sted her på siden har jeg skrevet hvordan jeg blev tryllekunstner, så det skriver jeg ikke noget om her. Jeg tager nu ud og tryller til forskellige arrangementer, men igen mangler tiden, så i mine gymnasieår holder jeg en pause, hvor trylleriet kører på lavt blus.

Video-filmning

Da vi på Tornbjerg Gymnasium havde tema-år, meldte jeg mig på et hold, der skulle filme det show der blev lavet, og sende det ud på nogle stor-skærme. Jeg havde i forvejen lavet en smule video-filmning herhjemme med et hjemmevideokamera, men da jeg fik et mere prof. kamera, der skulle op på skulderen og det der, i hænderne og et rigtig godt show at filme, faldt jeg pladask for det!
Desværre er det ikke en særlig billig hobby at have. Jeg har investeret ½ års SU (næsten 10.000) i et digitalt videokamera.
Nej. Hvis jeg skal rigtig igang skal jeg blive kameramand på en større TV-station.


© by 1998-2001
Til toppen