Giv en kommentar DTP og HTML Lidt om mig Trylleri S.S.S. Søg
Hjemmesidemaskinen Download / WAV's Tæskeholdet Mine links Diverse Indhold

Den første artikel er en anmeldelse af min sindssyge side (S.S.S.), som var i Nr. 4 Juni 1998 i månedsmagasinet WebWorld på side 43.

Den anden, er en del af en større artikel om Shareware. Jeg har forsøgt at ramme layoutet fra avisen, men da HTML opfører sig som det vil, i modsætning til layoutprogrammer, kan jeg kun tilnærme mig det.

Opdateret d. 23-12-98 af

Simons Sindssyge Side

http://www.mikkelsens.info/simon/sss/index.html
@@@@
Du kan vælge at betragte Simon som syg, eller også kan du overgive dig til tanken om, at han har lavet et kanonskægt websted. Nogle links fungerer ikke, og taste- eller stavefejl skorter det heller ikke på, men selv det formår ikke at smøre grinet af ens ansigt, når man konfronteres med falske nyheder, opskrifter, der næsten alle indholder salmonella samt andre sindssyge historier og billedtekster.
Simons cocktail af skøre påfund gør det til en fornøjelse at besøge dette sted. Det er lykkedes for den unge mand at lave et sted på nettet, der fungerer, og som er sjovt.

JF


Software-afhængig

18-årige Simon Mikkelsen surfer nettet tyndt efter nye programmer. Han må altid have den seneste version.


Af allan.bauer@berlingske.dk

"Shareware-junkie er nok en meget god betegnelse. Jeg elsker nye programmer og er altid på jagt efter den seneste version."
Simon Mikkelsen er 18 år, gymnasieelev og bosat i Odense-egnen på Fyn. Men software henter han hjem fra hele verden. Om aftenen, når skolebøgerne er lukket i, surfer han Nettet rundt efter de seneste versioner af hans yndlingsprogrammer.
"Min telefonregning er på 300 til 400 kroner i kvartalet, selvom jeg altid sørger at ringe efter klokken 20, hvor telefontaksterne er billigst. I øjeblikket er det grafikprogrammer jeg går efter - i alt 15 stykker har jeg hentet hjem inden for den seneste uges tid," siger han.
Simon Mikkelsen har ikke noget imod at blive kaldt en nørd. Han er faktisk stolt af det. Kammeraterne kommer altid til ham, når der er vrøvl med deres computer, eller

Billedet af mig

Simon Mikkelsen er storforbruger af shareware fra alle kilder. Han kan ikke få sig selv til at smide et program ud, når han først har hentet det hjem fra Internet.

Foto: C l a u s F i s k e r - N o r d f o t o

hvis et teknisk problem skal løses. Kærester, fester og øl interesserer ham ikke.
"Alkohol er noget man renser PCer med," siger han. "Er man fuld, kan man ikke sidde foran en PC, og det syntes jeg er sjovt. Derfor syntes jeg ikke, det er sjovt at være fuld," siger Simon Mikkelsen.
På Simon Mikkelsens skrivebord står, hvad han selv kalder en forældet PC: Der er tale om en Olivetti med en Pentium 90 MHz processor ombord. Han har netop skiftet sin harddisk ud for at få plads til nye programmer. Disken har en kapacitet på 4,6 GB.
"Jeg hader at smide ting ud,
derfor beholder jeg programmer, jeg henter hjem. Også selvom de ikke er særlig gode. Jeg har også stabler af disketter med programmer på", siger han. Og samlermanien begrænser sig ikke til programmer. Ledninger og emballage fra det indkøbte, elektroniske isenkram bliver også gemt.© by 1998
Til toppen