Giv en kommentar DTP og HTML Lidt om mig Trylleri S.S.S. Søg
Hjemmesidemaskinen Download / WAV's Tæskeholdet Mine links Diverse Indhold
Er han ikke sød, min lille mis? Han er godt nok ved at være gammel, og maven er efter hånden blevet så stor at han fungere som kost når han går, og lege gider han heller ikke mere. Men der kan da stadig tages søde billeder af ham. Kig bare på disse fire udvalgte.

Opdateret d. 23-12-98 af

Som der står i siden om mig, har jeg en stor hankat på 6 kg. (eller der omkring). Jeg elsker ham rigtig meget!
Nu lyder det måske lidt underligt, at sige "han" om "sin" kat, men han er blevet en så naturlig del af hverdagen, og et medlem af familien, at jeg gør det.
På dette billede, har min mor fanget ham stående på vores rekværk og kigge ud over hele verden.
"Vores" kat er efterhånden ved at være ret gammel. d. 7/7 1997 fyldte han 10 år. Han har, sjovt nok, fødselsdag, samme dag som min mor! De er dog ikke født samme år.
Jeg har slet ikke nået, at fortælle, hvad min kat heder. Men det må jeg jo nok. Han hedder Kitten, og som du jo nok ved, betyder det kattekilling, på engelsk.
Som det kan ses, kan han godt lide at slappe af. En almindelig kat, sover ca. 14 timer i døgnet, og kastrede hankatte mere. Ham her er en kastreret hankat, så du kan jo nok regne ud hvad det bli'r til.
Han går dog ikke af vejen for at blive kælet lidt med. Det han bedst kan lide, lige nu, er at blive turbokløet i ansigtet. Når han ligger i min seng, og jeg kommer ind og tænder for computeren, så ligger han sig sådan, at han kan kigge med. Han kan også lide at se fjernsyn og høre klassisk musik.
Her står Kitten på bagpoter, for at få et eller andet. Hvis han får noget ud af det, skal han nok se at komme op på bagbenende, men hvis der ikke er noget lækkert i udsigt, bliver han på gulvet.

© by 1998
Til toppen