Giv en kommentar DTP og HTML Lidt om mig Trylleri S.S.S. Sřg
Hjemmesidemaskinen Download / WAV's Tćskeholdet Mine links Diverse Indhold

Dette er nogle billeder fra min sidste dag i 10. klasse på Blangstedgårdsskolen i Odense.

Baggrunden for dette postyr var, at jeg nok havde kommet vand på de andres stole "lidt" for mange gange. Jeg havde ladet det gå mest ud over ham der hedder Andrés (jeg sad ved siden af ham), så forståeligt nok var han mest ivrig efter at få mig i baljen.

For at siden ikke skal blive for grafiktung, har jeg ikke taget alle bilederne med her. Resten har jeg lagt på en side med resten af billederne.

For alle billeder gælder det, at du ved at klikke på dem får en større version. Det gælder dog ikke det første, da det er sammensat af flere billeder (det kan ikke ses), og jeg lavede desværre i en udgave der kun var stor nok til selve siden.

Nyd billederne - der var både klor og andre skumle sager i det springvand!

Opdateret d. 23-12-98 af

Tryk på et billede for at se det i fuld størrelse dog ikke det første

Fem af mine tidligere klassekammerater
På billedet har vi fra venstre, Luise, Marlene, Lucy, Kasper og Andrés. Der mangler Magnus, Christof og Simon L (Jeg hedder jo også Simon), fordi jeg ikke har nye billeder af dem liggene, men jeg skaffer dem snart.

På vej til at kaste med karameller
Her er vi på vej til vores jordhøj for at kaste karameller ud til resten af skolen.

Rundboldkampen
Lidt hen på dagen skulle vi spille rundbold mod lærene. Det er tradition på Blangstedgårdsskolen at den ældste klasse spiller rundbold med lærene, og gæt hvem der altid vinder...Det gør vi, for vi har i mange, mange år været den ældste klasse. Denne gang var det 44-1 vi vandt.

Mig i et springvand
Kort efter vi vandt i rundbold, syntes resten af klassen pludselig, at jeg skulle smides i et springvand uden for klassen. Hvorfor ved jeg ikke, for det var da næsten kun Andrés (ham i våddragten) stol jeg havde kommet vand på det meste af året?!?!

Andrés føre Luise til springvandet

Luise er smidt i af Kasper, og Andrés har også blandet sig
Efter jeg var kylet i, begyndte de at fange hinanden og smide hinanden i springvandet. Kun to undslap, Magnus og Christof, fordi de havde langt hjem, og ikke skiftetøj med. Heldigvis (?) bor jeg kun 3 min. på cykel fra skolen.
 

Så røg Kasper i, og Simon L står og peger fingre

Andrés skal til at smide Simon L i Ham Andrés er en livlig en. Det var nok ham der var med til at smide flest i.

Andrés og Kasper er ved at drukne Simon L
Så blev det Simon L's tur, og her er han ved at blive druknet. Han slap dog med en mindre hjerneskade, så han i dag sidder i en rullestol og savler :-).

En af mine nu forhenværende lærer
Det her er en af mine gamle lærer. Hun hedder Sue, og i de sidste par år har jeg haft hende til engelsk (hun er skotte), dansk hver uge, og i perioder i alt fra kalligrafi til historie.

Min engelsklære (tv) og min mor (th).
Efter de alle fleste havde været en tur i springvandet havde vi fri til senere, hvor vi skulle til den officielle afslutning. Dette billede er taget lige efter hvor min mor giver min gamle engelsklære mm. en buket blomster.
Så kørte vi ud til Luise og hele klassen spiste sammen. Så blev dørene lukket op og der blev holdt en ganske almindelig fest med en masse øl osv. Jeg er dog mere til cola, så jeg smuttede.

Vidre til resten...© by 1998
Til toppen