Kinamønterne


Effekt: Du har fem store ringe i hånden, som publikum får lov til at undersøge. Så beder du en publikum om at komme op og hjælpe dig. Nu binder du en af de store ringe fast nederst på snoren. Så trækker du resten på snoren, som man gør med perler. Derpå binder du en knude øverst på snoren, så mønterne ikke kan komme af. Så tager du snoren om halsen, beder tilskuren om at holde øje med knuden i din nakke, når du vender dig om; og kort efter vender du dig igen, og så har du fået alle mønterne af snoren.

Udførelse: Du viser tilskuerene fem store ringe med hul i midten. Så lægger du et stykke snor dobbelt, og én mønt trådes (se fig. 1). Derpå binder du en knude over mønten (som fig. 2 og 3). Så tråder du resten af mønterne, og binder et råbåndsknob med snorenderne, så du får en ring med ialt fem mønter, du kan hænge om halsen. Så tager du snoren om halsen, vender dig om og gør som vist på fig. 4 og 5. Så kan du bare tage mønterne af, vende dig om og modtage bifaldet.

Klik her for at se billedet. Det er nødvendigt for at forstå tricket.


© by Simon Mikkelsen 1998
[Forsiden]  [Hjemmesidemaskinen]  [Giv en kommentar]
[DTP og HTML for begyndere]  [Indhold - Trylleri]  [Lidt om mig privat]  [Lækre links]  [Download]  [WAV's]  [Simons Sindsyge Side]  [Siden hvor der står alt]  [Tæskeholdets antiofficielle hjemmeside]  [Sådan bestiller du en trylleforestilling]  [Sådan blev jeg tryllekunstner]  [Lær en tryllekunst]