Priser og bestilling
Trylleri som PR.
Mit seneste "nyhedsbrev"

Priser og bestilling


I mange år har det været dyrt at få en tryllekunstner til at komme hjem og lave en trylleforestilling til fx en børnefødselsdag, gadefest eller bare en eller anden form for arrangement der kræver lidt god under holdning. De fleste er faktisk ved at få et chok når de høre prisen. Det er fordi at en professionel tryllekunstner næsten altid tager et godt stykke over 1000kr.

Det høre dog fortiden til nu. Mine priser ligger på en brøkdel af, hvad man skal betale for en professionel tryllekunstner. Det skyldes, at jeg har trylleri som hobby og ikke som erhverv; endnu! Det skulle om man tro ville gøre kvaliteten ringere, det ville jeg også selv tro, men det mener folk der har set mig trylle ikke. Jeg bliver som regel bedt om at komme igen næste år, og jeg bliver anbefalet af flere professionelle tryllekunstnere, når de ikke selv har tid!

Hvis du vil have mig ud til dit arrangement, skal du bare ringe senest en uges tid før. Så tjekker jeg lige kalenderen, for en sikkerheds skyld, og få minutter senere ringer jeg tilbage, næsten altid med et positivt svar. Mine priser er lige så små som mine jobs er mange. En fast pris, inden for Odense og med adgang til offentlige transportmidler, er i øjeblikket 350 kr. Udenfor Odense, hvor der går tog eller rutebil, forhandler vi os frem til priserne, og evt. transport. Du kan ringe og bestille på 66 157377.

Trylleri som PR


Nu skal man ikke tro trylleri kun høre til ved børnefødselsdage. Kombineret med et par avisannoncer er en tryllekunstner et godt trækplaster. Det er der flere der har fundet ud af. Jeg giver selvfølgelig gode mængderabatter, men dem forhandler vi os til.

Når jeg står i en butik er der to former for trylleri jeg kan benytte mig af. Den ene er det vi alle kender: Scenemagi, hvor jeg laver tre - fire forestillinger på en tre - fire timer. Den anden form er close-up magi. Ved denne form for trylleri står tryllekunstneren og viser en fire - fem tryllekunster, hvorefter folk kan komme videre, og handle ind. Hvis folk gerne vil have det kan tryllekunstneren også vise flere tryllekunster. Fordelen ved close-up, frem for scenemagi er, at folk ikke skal gå og vente på en forestilling.

Jeg håber at De har opdaget trylleri som god PR, og hvis De skulle have nogle spørgsmål, kan De altid ringe til mig på tlf. 66 157377.

Mit seneste nyhedsbrev.


Så er vi tæt på skolesommerferien...
...og dermed en masse arrangementer rundt om i byen. Jeg får også mere tid, og derfor sætter jeg mine priser på trylleforestillinger ned til det laveste i lang tid.
For en normal trylleforestilling, hvor der er bybus i nærheden af afviklingsstedet, tager jeg nu kun 350 kr. Hvis det er længere væk, snakker vi os frem. Der naturligvis rabat hvis du køber flere forestillinger. Også selvom de ikke skal være på samme dag.

Det er sidste udkald...
...for de lave priser. D. 12. Januar 1998 fylder jeg 18 år, og så kommer Skattefar og snupper en masse. Derfor er det den sidste sommerferie hvor jeg kan tilbyde de super lave priser, som jeg hidtil har gjort.

Så er det snart jul igen...

...og der går ikke lang tid før vi får de første julekataloger ind af døren. Det er også nu der skal bestilles trylleforestillinger hvis du vil være sikker på at jeg er ledig til dit arrangement. Du kan jo evt. bestille for både sommerferien og julen. Det gir' også rabat.

Kvaliteten...

...er som sædvanelig høj. Jeg er tit blevet spurgt af "profferne", hvorfor jeg dog ikke tager mere for en forestilling. Ja... Det er jo fordi jeg syntes at det er sjovt at trylle, og pengene går til mere trylleri. Derfor er der ingen grund til at jeg tager 1000 kr. for en forestilling. Det gør jeg også alt for at jeg ikke kommer til, men der er jo udgifter der skal dækkes ind: Nye tricks, materialer til at lave nyt eller vedligeholde det gamle, transport osv.© by Simon Mikkelsen 1998
[Forsiden]  [Hjemmesidemaskinen]  [Giv en kommentar]
[DTP og HTML for begyndere]  [Indhold - Trylleri]  [Lidt om mig privat]  [Lækre links]  [Download]  [WAV's]  [Simons Sindsyge Side]  [Siden hvor der står alt]  [Tæskeholdets antiofficielle hjemmeside]  [Sådan blev jeg tryllekunstner]  [Lær en tryllekunst]