En tur i Lidel

Lidel er kommet til Danmark, og på trods af rygter om dårlige forhold i udlandet, og betænkelige udløbsdatoer i Danmark, skulle det prøves.

Butikken ligner nærmest en “indkøbsfabrik”. Personalet opfører sig ikke dårligt, men er heller ikke så venlige som alle andre steder. Mange af produkterne er tyske, men hvis man kigger efter er der trykt en dansk forklaring med meget små bogstaver, så man er ikke helt overladt til forlængst glemte gloser. Til slut har de den samme irriterende kasselinie som i Aldi: Der kan stå ca. 2 litter mælk efter kasseassistenten har scannet varene ind, og ellers ser det hele ud til at ryge lige på gulvet. Det er vi ikke vant til i Danmark, så folk efterlader ikke en tom indkøbsvogn, som de faktisk skulle, og så går det hele ret meget i kludder.

Køerne var ikke lange: Der der blev tentens til en kø kom der straks to kasseassistenter løbende, og straks var der åbnet to kasser.

Alt i alt: Man kommer i Lidel for at købe billigt ind. Hverken mere eller mindre. Man skal ikke forvente nogen kvallitet der er værd at skrive om, og det er ikke nødvendigvis billigere end fx Aldi (tysk) og Rema 1000 (nordisk), men det burde være billigere.

One Response to “En tur i Lidel”

  1. diktatøsen Says:

    Tak for den anmeldelse. Det firma må gerne blive nede omkring din bopæl, imo. Aldi har jeg altid boycottet, så det ville lidel også lide, om de skujlle forvilde sig heropad.
    MKH
    moi