Giv en kommentar DTP og HTML Lidt om mig Trylleri S.S.S. Søg
Hjemmesidemaskinen Download / WAV's Tæskeholdet Mine links Diverse Indhold
Hvis du vil trylle, så er dette stedet du kan starte. Når du har lært at få et kort til at stå af sig selv og at få mønter til at falde af en snor så kan du begive dig uden for siden, og ind i en dansk tryllebutik der også holder til på nettet.

Opdateret d. 23-12-98 af

Den tossede terning
Du viser en terning, hvor der på siderne er en farve. Den side, der vender ud mod publikum, er fx. blå; det beder du publikum huske. Når alle har set farven, vender du terningen en halv omgang. Denne farve skal publikum også huske. Igen vender du terningen en halv omgang, men det er ikke en blå, men fx. en gul, de kan se; men ikke nok med det, når du igen vender terningen, har den skiftet farve igen.
Ring af snor
Du holder en snor spændt mellem dine hænder. På snoren sidder der en ring. Du tager snorenderne hen til hinanden et par gange for at få ringen til at sidde præcis på midten af snoren. Lige pludselig "ryster" du snoren med ringen, som ryger af snoren.
Kinamønterne
Du har fem store ringe i hånden, som publikum får lov til at undersøge. Så beder du en publikum om at komme op og hjælpe dig. Nu binder du en af de store ringe fast nederst på snoren. Så trækker du resten på snoren, som man gør med perler. Derpå binder du en knude øverst på snoren, så mønterne ikke kan komme af. Så tager du snoren om halsen, beder tilskueren om at holde øje med knuden i din nakke, når du vender dig om; og kort efter vender du dig igen, og så har du fået alle mønterne af snoren.
Balancørkortet Du tager et spillekort og får det på mystisk vis til at balancere på højkant, men ikke nok med det, du kan også få et glas til at balancere oven på kortet.

© by 1998
Til toppen