Giv en kommentar DTP og HTML Lidt om mig Trylleri S.S.S. Søg
Hjemmesidemaskinen Download / WAV's Tæskeholdet Mine links Diverse Indhold
Alle disse links er nogle jeg selv bruger ret ofte. Der er alt lige fra Gratis skrifter til Windows til flere søgemaskiner. Der er også flere links til shareware og til, efter min mening, Danmarks bedste gymnasium. De har i hvert fald verdens bedste spansklære. ¡Sin duda!

Opdateret d. 12-4-1999 af

Webmasters Club
Målet med denne side er, at den skal indeholde alt hvad en webmaster skal kunne få brug for. Jeg er selv med til at lave den, og målet er ikke helt nået, men der er mange rigtig gode ting!


The Font Empire
Her er der masser af gratis til Windows.


Wheeler prisindex
En jævnligt opdateret oversigt over hvilke edb-produkter der kan købes billigst, i hvilken butik. Personligt har jeg sparet en del ved at bruge det.


Tornbjerg Gymnasium
Det er dette gymnasium jeg går på. Der er bl.a. noget om vores temaår 98 om forurening, deriblandt vores happening med at opstille 2500 hvide kors, hver med et udsagn om forurening, på en eng.


Shareware
En enorm søgbar database over en masse shareware. Hvis du ikke leder efter noget specifikt, så prøv at kigge på de mest populære.


AltaVista
En ganske god søgemaskine. Prøv også det sidste nye: Man kan få oversat en hel side, eller tekst, til/fra engelsk og fra/til spansk, portugisisk, italiensk, fransk og tysk.


Lycos Pro
En god søgemaskine, hvor man kan søge meget avanceret.


TUCOWS
En samling af det bedste internetrelaterede shareware. Siden befinder sig i Danmark, og er meget hurtig.


Tryk her!
ZIP Ban

© by 1998
Til toppen