Giv en kommentar DTP og HTML Lidt om mig Trylleri S.S.S. Søg
Hjemmesidemaskinen Download / WAV's Tæskeholdet Mine links Diverse Indhold

Alle på denne side har et link til min side, og til gengæld er de kommet her på siden. Du kan også få dit link på siden her, hvis du bare sætter mit link på din hjemmeside.

For at du hurtigere kan finde en god side har jeg givet dem alle sammen 1 - 5 point, hvor 5 er bedst og 1 er dårligst.

5 point: Siden indeholder en stor mængde information, programmer ol. der er organiseret så det er let at finde. Sidens design er også flot, og næsten alle vil kunne finde noget de syntes om.

4 point: Siden indeholder en pæn mængde information, som regel kun om få emner, og hvis man har interesse i disse bør man kigge på siden. Designet er tit flot, men selv grimme sider kan få 4 hvis informationerne er gode og organiseret godt.

3 point: Typisk personlig hjemmeside. Siden indeholder lidt om personen selv, som regel noget information om en hobby og nogle links til relaterede steder. Alt for almindelige links til fx. Jubii eller Forum tæller dog ikke op.

2 point: Denne side er tit en personlige side, der stort set kun indeholder noget om personen selv, samt et par links der ikke er noget specielt.

1 point: På denne side er der ingen information som nogle gider se på. Der er også fejl, så siden kommer til at se kikset ud.

Opdateret d. 23-12-98 af

Simon Skøre Hjemmeside ****

En sjov side, med en masse underlige ting. Et besøg værd hvis man syntes om SSS.
Lotte-mors Webhule *****

På denne side er der rigtig mange gode ting: En mini Yahoo, en webkalender, bannerudveksling, Danske ICQ venner og der er sikkert allerede kommet et par ting til. Skal besøges!

Danmønt-kort, Brønby IF og metaldetektorer ****

Her er der noget om at samle på f.eks Danmønt-kort, en Brønby IF side, og Metaldetektor klubben Ringsted. Et besøg værd.
Torben Brick's Homepage ***
Torben Brick's Homepage - [Telefonsvar] [Festivalkalender] [Top 10]


Her er en festivalkalender, ting du kan sige på din telefonsvare for at få svigermor til at dø af grin, samt en top 10 - men jeg siger ikke over hvad...

Net Electronic **** Net Electronic

Hvis du ikke har lyst til at betale høje priser for dekoderkort til betalingskanalerne, så kan du lave dem selv. Her er udstyret.
Annes hjemmeside ***

Lidt om Anne, hendes interesser og familie. Der bliver dog løbende tilføjet ting, så kig ind.

Ole's Place ***
Her er lidt tips og tricks til diverse spil, formel 1 og der er mere på vej.

Niels Brinch ****
Niels Brinch hjemmeside

Henrik Hansen ***
Henrik Hansens hjemmeside

Lektie - Opgavecentralen ****
Lektie - Opgavecentralen

Hvis du er uheldig at høre til dem der får lektier for hver dag, så er der hjælp at hente her.

Joachim's TI-85 side ****
Joachim's TI-85 side


Joachim Rørbøl's side om regnemaskinen TI-85. Hvis din regnemaskine heller ikke er ligeså god som den, har du det som under det første prisfald efter at have købt en computer til 20.000.
 
Tryk her!
ZIP Ban

© by 1998
Til toppen