Menu

english/engelsk english/engelsk

Websider

default
Valid CSS!

Using graceful degradation

ZIP.dk

zip.dk var mit første domæne, som jeg har haft siden 1998. Siden indeholder diverse guides til computere, websider, nogle webservices mm.

ZIP Stat
Da jeg havde fået zip.dk og med det muligheden for at køre mine egne programmer, lavede jeg et program der kan lave statistik over hvem der har besøgt folks hjemmesider. Det blev meget populært og kan stadig benyttes gratis via sin egen hjemmeside: zipstat.dk.

Siden har jeg gjort  ZIP Stat til Open Source og det kan hentes via zipstat.org.

ZIP Gratis gæstebog

Stadig placeret på zip.dk/gaeste/ er dette min mest successfulde webside. Det er en ganske almindelig gæstebog, hvor man kan skrive beskeder til hinanden. Pt. har den over 25000 gæstebøger og mange hundrede tusinde besøg hver måned.

Oprindeligt manglede jeg bare en gæstebog til zip.dk, og så lavede jeg den lige så andre også kunne bruge den. Pludselig opdagede jeg at der var over 5000 gæstebøger og rigtig mange besøg, så derfor lavede jeg flere features, så det bl.a. blev meget let at tilpasse layoutet. Gæstebogen er stadig den mest fleksible jeg kender til.

Der er nogle få tekst-reklamer fra Google på siden, hvilket er nok til at betale for den server der kører alle mine websider - efter skattefar har været der!

mikkelsen.tv
Domænet huser lige nu kun denne side, men alle i min familie er velkomne til at få en webside eller e-mail-adresse på det. TV står for Tuvalu, som er en lille ønation i Polynesien. Jeg valgte domænet fordi jeg ville have et som hed noget med "mikkelsen" og hvor endelsen ikke var ren volapyk.

Backupstart
Er min blog på engelsk, som grundlæggende prolemstillinger, løsninger og begreber omkring backup.

sxs.dk
Benytter jeg pt. kun til eksperimenter og man kan som regel ikke finde noget der er værd at kigge på, hvis der overhovedet er noget at se.

Tidligere domæner

nomusic.dk

Da CD-serien NOW Music kom frem fik jeg en god idé: Der er no mange som glemmer at taste W'et. På samme tid blev kørt mange retssager mod elektronisk distribueret musik, samtidig med at musik kun kunne købes på fysiske CDer. Derfor slog jeg to fluer med ét smæk og brugte siden til at give min mening til kende. Der kom aldrig rigtig nogle besøgende på den.

tekstlink.dk

I de tidlige webdage benyttede jeg såkaldte bannerbytte-tjenester til at gøre reklame for mine websider. Samtidig blev det klart, at ganske almindelige links med tekst (og ikke billed-bannere) gav meget mere trafik, så jeg ville lave en service hvor man kunne bytte tekstlinks.

Samtidig havde jeg fået en god idé til at forhindre det snyderi der typisk foregik med bannerbytte-tjenesterne. I starten af en sommerferie brugte jeg 3 dage på at skrive programmet, og så prøvede jeg ellers at rette alle fejlede resten af ferien.

Da jeg blev tilbudt et mindre beløb fordomænet, slog jeg til og  domænet benyttes i dag af en selvstændig oversætter.

mikkelsens.info

Dette skulle egentlig have været mit familiedomæne. Dengang var alle de kendte endelser optaget, jeg kendte godt nok til .tv, men det kostede 600 kr om året, hvilket var lige meget nok for en studerende. Det sidste s og .info kunne jeg bare aldrig forlige mig med, så jeg endte med at give efter og registere mikkelsen.tv.

ignore-experts-exchange.com

Når man søger efter teknisk indhold på nettet, kommer siden experts-exchange.com tit op blandt top 5. Det er en side hvor man skal betale for at være med, og så kan man stille spørgsmål og andre medlemmer kan svare. Engang skulle man være betalende medlem for at se svarene, og så var det rigtig træls at de kom op så tit. Derfor lavede jeg en speciel indgang til Google, så man kunne søge uden at få disse resultater.

Den blev aldrig populær og i dag viser experts-exchange.com alle svar helt nede i bunden af siden - så langt nede at man tror det er løgn.