Registrer


Det er frivilligt og gratis at registrere sin nye hjemmeside der er lavet med Hjemmesidemaskinen. Det giver disse fordele for dig:

For at lette administrationen vil jeg bede om, at du først registrere din hjemmeside når den er langt ud på internettet

Hvis din hjemmeside ikke er lavet med Hjemmesidemaskinen vil jeg bede dig om ikke at registrere den, da det kun spilder min tid. Men hvis den er lavet med Hjemmesidemaskinen bliver jeg kun glad!

Fordi rigtig mange mennesker har troet de kunne få et gratis link til deres hjemmeside, selvom den ikke var lavet med Hjemmesidemaskinen, bare ved at registrere, har jeg været nød til at droppe denne service.

Det er ret træls at folk bare sender en masse meningsløse, eksisterende og ikke eksisterende sider ind, selvom jeg udtrykkeligt skriver her på siden at man kun kan registrere sider lavet med Hjemmesidemaskinen. Alle andre spilder bare min tid, fordi jeg er nød til at tjekke alle indsendte links.

Hvis du alligevel har et link til en side der virkelig er lavet med Hjemmesidemaskinen, skal du være velkommen til at maile det til tryl@image.dk. Det er nu irreterende du skal omkring dit mailprogram når det hele kunne klares her fra siden, men desværre er der så mange der har misbrugt denne service, at jeg er blevet træt af at tjekke det ene døde link efter det andet.


Tryk her!
ZIP Ban