Min sidste dag i 10 kl. på Blangstedgårdskolen i Odense.


Der er mange billeder på denne side!

Flere billeder... De billeder der ikke blev plads til her.

Tryk på billederne for at se det i en større størrelse (dog ikke det første)

Fem af mine tidligere klassekammerater

På billedet har vi fra venstre, Luise, Marlene, Lucy, Kasper og Andrés. Der mangler Magnus, Christof og Simon L (Jeg hedder jo også Simon), fordi jeg ikke har nye billeder af dem liggene, men jeg skaffer dem snart.

På vej til at kaste med karameller

Her er vi på vej til vores jordhøj for at kaste karameller ud til resten af skolen.

Karamel kastning

Her kaster vi så med karameller. De fleste har dog ikke flere at kaste med, så det har tyndet lidt ud i børnene. i starten kastede Magnus hårdt med karamellerne, at der var flere børn der havde mærker efter dem. Det blev også til nogle forstuvede fingre og fodspor på hænderne i Kampen om Karamellerne.

Rundboldkampen

Lidt hen på dagen skulle vi spille rundbold mod lærende. Det er tradition på Blangstedgårdsskolen at den ældste klasse spiller rundbold med lærene, og gæt hvem der altid vinder...Det gør vi, for vi har i mange, mange år været den ældste klasse. Denne gang var det 44-1 vi vandt.

Mig i et springvand

Kort efter vi vandt i rundbold, syntes resten af klassen pludselig, at jeg skulle smides i et springvand uden for klassen. Hvorfor ved jeg ikke, for det var da næsten kun Andrés (ham i våddragten) stol jeg havde kommet vand på det meste af året?!?!

Andrés føre Luise til springvandet Luise er smidt i af Kasper, og Andrés har også blandet sig Efter jeg var kylet i, begyndte de at fange hinanden og smide hinanden i springvandet. Kun to undslap, Magnus og Christof, fordi de havde langt hjem, og ikke skiftetøj med. Heldigvis (?) bor jeg kun 3 min. på cykkel fra skolen.
 

Så røg Kasper i, og Simon L står og peger fingre Andrés skal til at smide Simon L i

Det var nok Andrés der var den mest aktive til at få folk smidt i, men han kunne jo også sagtens - selvom det var en våddragt han havde på, holdt den tæt som om han var vacumpakket.
Andrés ogKasper er ved at drukne Simon L Så blev det Simon L's tur, og her er han ved at blive druknet. Han slap dog med en mindre hjerneskade, så han idag sidder i en rullestol og savler :-). En af mine nu forhenværende lærer Det her er en af mine gamle lærer. Hun hedder Sue, og i de sidste par år har jeg haft hende til engelsk (hun er skotte), dansk hver uge, og i perioder i alt fra kaligrafi til historie.
Min engélsklære (tv) og min mor (th). Efter de alle fleste havde været en tur i springvandet havde vi fri til senere, hvor vi skulle til den officielle afsluting. Dette billede er taget lige efter hvor min mor giver min gamle engelsklære mm. en buket blomster.
Så kørte vi ud til Luise og hele klassen spiste sammen. Så blev dørene lukket op og der blev holdt en ganske almindelig fest med en masse øl osv. Jeg er dog mere til cola, så jeg smuttede.

Flere billeder...


© by Simon Mikkelsen 1998
[Forsiden]  [Hjemmesidemaskinen]  [Giv en kommentar]
[DTP og HTML for begyndere]  [Indhold - Trylleri]  [Lidt om mig privat]  [Lækre links]  [Download]  [WAV's]  [Simons Sindsyge Side]  [Siden hvor der står alt]  [Tæskeholdets antiofficielle hjemmeside]