Ring af snor.

Effekt: Du holder en snor spænt mellem dine hænder. På snoren sidder der en ring. Du tager snorenderne hen til hinanden et par gange for at få ringen til at sidde præcis på midten af snoren. Lige pludselig "ryster" du snoren med ringen, som ryger af snoren.

Rekvisit: Du skal bruge en ring med en diameter på ca 4 - 6 cm, og en snor med en perle der kan glide frit, i hver ende.

Forklaring:Før du kan udføre dette tryllenummer, skal su skubbe de to perler, der er i hver ende af snoren hen i den ene side af snoren. Når du fører enderne sammen for at få ringen til at sidde på midten af snoren, tager du med den hånd, der ikke har enden med perlerne, og tager fat i den underste af de to perler. Nu skal du trække til. Prøv at gøre dette langsomt, så du kan se hvad der sker.



© by Simon Mikkelsen 1997
[Forsiden] [Radio SIR - Simons Internet Radio] [Ugens gåde] [DTP og HTML for begyndere] [Indhold - Trylleri] [Lidt om mig privat] [Lækre links] [Download] [WAV's] [Siden hvor der står alt] [Tæskeholdets antiofficielle hjemmeside] [Mit chatroom] [Giv en kommentar]