Prisk

Velkommen til Mikkel Prisk's hjemmeside

Undskyld rodet, men her stinker som et lokum.

M. Prisk

Hej. Mit navn er Mikkel Prisk, jeg er 37 år og jeg har et firma, som producere og sælger trækknopperne på alle Danmarks rullegardiner. Så hvis du har et rulle gardin er knoppen lavet af mit forma!

Panasonic AG-456U I min fritid laver jeg lidt videoproduktion, men det har ikke været det helt store, fordi mit kamara ikke har været af den bedste kvalitet, men nu har jeg købt dette rimeligt dyre kamara, og håber på at det bliver bedre. Billedkvaliteten er ganske god, men det er meget irreterende, at der kun er autofokus, og altså ikke mulighed for at stille den manuelt, og zoomeren er også kun elektronisk.

Jeg har først lige fået øjnene op for Internettets muligheder, men jeg har planer om at få domænet www.pridk-knopper.dk registreret, og få en eller anden til at lave en hjemmeside for mit firma.

Jeg har desværre ingen scanner, så jeg kan ikke vise dig et billede af mig, eller af min familie, men jeg går og tænker på at købe sådan en dims så man kan tage billeder fra mit nyindkøbte kamara og putte dem ind i computeren. Men én ting ad gangen.


This page hosted by Get your own Free Homepage