Wet T-shirt af dk.snak

Deltagelse

Man kan deltage i Mr. wet T-shirt på to måder:

  1. Med billede
  2. Live

Med billede

Hvis man har et billede af sig selv i en utør T-skjorte, og ikke gider til det igen, kommer man bare med et billede, gerne i farver og så stort som muligt. Disketter, zipdiske, JAZ diske, bånd og andre formater der ikke kan læses med det menneskelige øje godtages kun hvis man selv sørger for en maskine der kan læse det, eller laver aftale om en.

Live

Man kan også vælge at gøre det live, hvis man fx. ikke vil bruge en helt film på ét billede.

Metoden hvormed person+T-shirt skal gennemblødes, afgøres af dommerne (se senere).

Min. deltagere

Konkurencen kræver mindst 3 deltagere.

Jeg deltager med et billede, og René har også lovet at deltage, så vidt min sparsomme hukommelse erindre. Jeg har lige fået en tilmelding fra Thomas Boelskifte, med nogle fine billeder. Det betyder dog ikke, at man bør afholde sig fra at deltage, da der kommer en fin præmie til vinderen.

Præmie

Præmien er ikke besluttet endnu, men alle forslag er velkomne. Hvis nogle vil bidrage til den er de naturligvis velkomne, men ellers er den 100% sponsoreret af min bankkonto.

Dommere

Dommerne er de kvindelige medlemmer af snakken, der er til stede. Der vælges evt. en overdommer, men det er kun hvis vi er i humør til det til den tid. Afstemningen skal foregå 100% udemokratisk.

Mrs. wet T-shirt af dk.snak

Hvis Nr. wet T-shirt af dk.snak gennemføres afholdes denne konkurrence. Ligeledes er de krav om min. 3 deltagere. Man kan også her deltage både med billede og live. Her er det de mandlige deltagere der er dommere, hvor vinderen er overdommer.

Tilmelding

Man behøver ikke tilmelde sig på forhånd, det er dog en god ide, da jo flere tilmeldte der kommer, jo større præmie bliver der. Tilmelding sker til mig på tryl@image.dk. Hvis man tilmelder sig med billeder, så komprimer dem venligst hvis du sender dem. Det er dog kun nødvendigt at sende billeder, hvis man vil deltage uden at være til stede.

Tilmeldte

Billeder

Thmoas Boelskifte

Thomas Boelskifte i våd T-bluse
Thomas Boelskifte i våd T-bluse
Thomas Boelskifte i våd T-bluse

Simon Mikkelsen

Simon I utør T-skjorte

Opdateret d. 10-7 1998 kl. 18:07 af Simon Mikkelsen.