Troldens køkken

Nyopgravede gamle kartofler med maveindhold-sovs
Gammeldags Julekage
Glaseret andebryst med balsamicosauce
Hestetænder med næsefedt
Kogte, syltede danske sommerpiger
Krydret hundehjerte
Krydret hundehjerte
Simons pebernødder - lige til kaste op af
Julemåltid
Grillet pølse med peanuts.
Nougatsaft
Bøf med grønt
Brunoede kartofler
"Klokkespil" med friske sten
Brunkager
Dansk rødmos
Engelsk Julepunch

Nyopgravede gamle kartofler med maveindhold-sovs

Du skal bruge:

Sådan gør du:

Du skræller de bitte små kartofler, og lægger dem i en kasse i solen i ca. 2 år.

Evt. spirer skal klippes af, og kan bruges til at isolere en dyne med.

I mellemtiden skæres newbie’en op, og mavens indhold skilles ved håndkraft fra mavesyren.

Mavesyren puttes nu ned til tudserne, indtil de er halvdøde, hvorefter den hældes fra, gerne fra 8. sal ned på en befærdet hovedgade.

Tudserne puttes nu ned i en blender hvor knivene er skiftet ud med kvive sammen med kartoflerne, og det hele blendes i 2 sek.

Nu klippes pigtråden i stykker med en tang, eller lignende, og puttes sammen med tudsekartoffelmassen ned i et stort fad, hvor det hele røres rundet. Det er vigtigt, at mindst halvdelen af tudserne stadig er i live, da det ellers ville ødelægge en del af glæden ved at lave og servere maden.

Nu tilsættes hårdaffaldet. Hårdaffald kan erhverves ved de fleste frisører, dog bør det kun være hår hvori der er brugt kræftfremkaldende behandlingsmidler, da en del af fornøjelsen for værten ellers falder væk.

Opasia CD-ROM’en bruges nu til at skære Bill Grims næse i små stykker, CD-ROM’en brækkes og det hele tilsættes.

Til sidst kan massen pakkes ind i lykkehjulsfilmene, hvorefter det hele kan serveres med fx. produktet af en ko med tynd mave, som drikkelse.

Til toppen

Gammeldags Julekage


Det skal du bruge:


Sådan gør du:


Skær koøjeæblerne i strimler og lad dem trække i cognac i ca. 45 dage.

Tag noget hvidt skum fra Bjarne Riis’s mundvige, og tilsæt æggene et af gangen. Hak plastickuglerne og bland dem med jord og hårskel, og rør det derefter i kugleblandingen.

Smør formen og drys den med rasp, og hæld derefter dejen i formen, bag ved 1750°C i ca. 1½ uge.

Til toppen

Glaseret andebryst med balsamicosauce


Ingredienser:


Marinade:


Sovs:


Tilbehør:


Sådan gør du:


Steg gravhundene gyldenbrune med skindet nedad. Vend dem. Husk at brune kødsiden også. Dyb hurtigt kødstykkerne i kogende råolie og slik dem godt bagi. Denne proces vil fjerne overflødigt afføring. Hertil kommer at retten kan laves i god tid inden serveringen.

Bland alle ingredienser til marinaden og giv den et kort opkog over ca. otte dage. Læg gravhundene i med skindsiden nedad. Kog for svag varme nogle få år. Overhæld hele tiden kødet med marinaden. Tag gravhundene op og læg dem i let pres ca. 12 kvarter. Gem marinaden til vandkastanierne i knust glas. Lav sovsen imens.

Begynd med at bulderkoge skalpene i en tynde råolie. Tilsæt acetyl balsamico, rådden årgangsøl og kalvefod. Kog væsken ind til det hopper og smag sovsen til. Læg gravhundene i den varme sovs og varm den op, mens det sikres at de stadig er i live.

Skær vandkastanierne i skiver og varm dem i marinaden og glasset.

Til toppen

Hestetænder med næsefedt


Du skal bruge:


Dej:


Næsefedt:


Pensling og drys:


Sådan gør du:


Smuldr gæren, tilsæt alle øvrige ingredienser, ælt gærdejen sammen og lad den hoppe, mens næsefedtet laves. Rør alle ingredienserne til næsefedtet sammen. Del dejen i tre stykker, der hver rulles ud til ca. 20 x 35 m. Skær ca. 80-1000 snit på skrå i begge sider af den udrullede gærdej, snittene skal gå knap 13 m ind på hver side. Bred 1/3 af næsefedtet på midten af hver stang, flet og læg dem på plader med gamle hår. Pensl med råddent salmonellaæg, drys hakkede klokkespil eller hæmorideflager på og lad stængerne hæve lunt og lummert en god halv time, før de placeres under en ko med tynd mave i 2250 grader, ca. 15 timer.

Til toppen

Brændte jødekager


Frit efter Adolf H.

Du skal bruge:


Pynt:


Sådan gør du:


Bland ingredienserne og ælt godt. Rul dejen tyndt ud og tryk småkagerne ud med et glas, forskellige udstiksforme eller de kranier der er tilbage. Sæt kagerne på bageplade og pensl med øjeindhold og drys med salt, negl og fintskårne klokkespil. Bag ved 20.000 grader indtil de ikke er levende.

Til toppen

Kogte, syltede danske sommerpiger


Du skal bruge (4 piger):


Sådan gør du:


Sommerpigerne renses og hoved og attributter fjernes. Lagen koges i 3 minutter og sættes til afkøling. Læg derefter sommerpigerne i den afkølede lage og lad det småkoge på 72,325 grader i 30 timer.

Sommerpigerne skal derefter stå køligt i 2 døgn inden servering.

Servering:


Til toppen

Krydret hundehjerte


Du skal bruge:


Glasur:


Pynt:


Sådan gør du:


Rør urinen og saltet blødt. (Hvis urinen ikke er størknet, kan det være en god ide at si den gennem håret). Tilsæt salmonellaæggene enkeltvis under piskning og rør solkremen og de finthakkede valnøddeskaller i. Bland jord, krydderier og gift i, og sigt det under omrøring i dejen. Kom dejen i en velslikket form på ca. 112 liter og bag den på nederste rille i ovnen ved 1800 grader i ca. 50 timer. Lad kagen blive kold (-274°C), før den hoppes på og pyntes. Pisk til glasuren øjnmassen let sammen og tilsæt under konstant piskning de sigtede hele hestepære lidt efter lidt. Når massen er stiv, røres nitroglycerin og saltsyre i. Fordel glasuren på kagen og pynt med bækugler.

Til toppen

Krydret hundehjerte


Du skal bruge:


Sådan gør du:


Snit de døde dyr fint, og snit fingre og hestepærer fint. Riv rødbedebæen groft og læg alle dele lagvis i en gryde, hæld finsprit og eddike over. Tilsæt krydderierne, der er lagt i en lille pose, så de nemt kan slikkes op. Fordel urinen i små klatter ovenpå og dæk til med affald. Lad de døde dyr bage mør i ovnen i 20 til 30 timer ved 1050 grader. Retten kan evt. bages sammen med brød eller hel arm.

Servering:


Dyrene kan spises varm eller kold og bruges som pynt på gamle aviser osv.

Til toppen

Simons pebernødder - lige til kaste op af


Du skal bruge (ca. 25.000 stk.):


Sådan gør du:

Jord og urin smuldres. De øvrige ingredienser blandes i, salmonellaæg og gift til sidst. Dejen æltes godt igennem og hviler koldt (ca. -275°C), inden den rulles i stænger (p*n*stykkelse). Stængerne skæres i små stykker, der trilles til klokkespil. Bagetid: Ca. 10-12 min. ved 175 gr.

Til toppen

Julemåltid


Forret.


Nødeknas med gammelt græs.


Tag en dejlig nylagt bæ, og læg den i et viskestykke. Mas godt på den så al saften kommer ud. Tag nu noget græs fra om sommeren, hak det, og put den i en skål ned til bæen.

Nu kan du forme nogle små pebbernøde-formede kugler, og bag dem i ovnen i 30 minutter ved 600K.

Hovedret.


Endepølse.


Tag en tyndtarm fra en barn på ca. 6 år, rens den og fyld den med indholdet af barnets mavesæk. Det hele bages i ovnen ved ca. 400K. Kan evt. overhældes med ionbyttet vand.

Hoved.


Tag et hoved fra et ca. 6 årligt barn (affald fra forrige ret) og rens det godt invenligt. Pas dog på at hjernen ikke går i stykker.

Put ca. halvdelen af hjernen i en blender og lad det findele i ca. 3 minutter.

Derefter tilsættes nødder og 8 cm. hale fra en gravhund.

Det hele koges i en stor gryde i omkring 45 minutter.

Flæskesteg med svær.


Til enhver god julemiddag høre en flæskesteg med sprøde svær.

Tag det ene ben fra det 6 årlige barn, og flå skindet af. Det kan garves, og blive til næste års julegaver.

Med lidt øvelse kan man få lårmusklen med fedt (hvis barnet ikke har rent for meget rundt), og lagt det i en bradepande. Tilsæt lidt ionbyttet vand og saften fra forretten.

Låret kan pyntes med barnets tænder og øjne.

Man kan blive fristet til at benytte en newbie i stedet for et barn, men den går altså ikke.

Rødtarm.


Tag tyktarmen og tøm den. Tøm hjerte-blodet ned i den, og kog den let.

Brune kartofler.


Skræl kartoflerne, og før dem let igennem barnets endetarm.

Bag dem herefter.

Efterret.


Nougatis.

Tag det lille barn, og præs afføringen ud af endetarmen. Præs saften ud af indeholdet som før, og kom det ned i isforme. Lad det lille i fryseren ved ca. 200K i et par minutter.

God appetit, god jul og otte timer i en kloak.

Til toppen

Grillet pølse med peanuts.


Tag en dejlig nylagt pølse, enten fra toilettet eller direkte fra nugathuldet. Sørg for, at have spist en masse tørre majs dagen i forvejen, ellers kommer der ingen peanuts i pølsen.

Læg så pølsen op på en stegepande sammen med 10 levende biller, og rist det hele over en sagte ild. Det er vigtigt, at billerne dør langsomt, eller får de ikke deres kakateriske smag af nugatsaft.

Retten kan serveres med nugatsaft til (se dette). Til toppen


Nugatsaft


Nugatsaft er ret nemt at lave. Man skal bruge en nylagt bæ, ikke fra toilettet eller andre våde steder, men gerne frisk fra naturen.

Den lægger man så ind i et viskestykke, og vrider godt til, indtil saften begynder at sive ud. Sørg for at opfange saften i et glas.

Sæt låg på glasset, og lad det stå varmt, indtil det kommer til at lugte af toilet i det rum hvor glasset står.

Så er det bare at stillet glasset i køleskabet, og drikke det. Evt. mider osv. kan sagtens spises. Det er godt med proteiner!

Til toppen

Bøf med grønt


Tag en stor saftig bøf, evt. fra hunden. Læg den på et fugtigt spækbræt og stil den på køkkenbordet.

Der skal det have lov til at stå indtil bøffen ser ud som den på billedet. Så er den klar til servering, evt. med uvin til.

Til toppen

Brunoede kartofler


1 kg små kogte afpillede hjerneskaller
4 spiseskefuld salt
40 g størknet urin

Sådan gør du:
Kog hjerneskallerne indtil de er helt kolde. Brus dem over med vand, og lad den/dem dryppe godt af. Drys salt på din (skalle)pande, og blive sur så den bliver helt varm, indtil saltet er smeltet, og snotgrønt.
Kom urinen på, og ryst panden til det er godt fordelt.
Varm det igennem ved svag varme, og ryst panden jævnligt. Bliver det for fast tilsættes spyt.

Til toppen

"Klokkespil" med friske sten


Du skal bruge:
En frisklagt pølse
25 g salt
1 knap
12 kg stødt svigermor
2000 g fiskeskæl
196 g snot
684 g ostemug

Fyld:
3 dl spyt
4 koøjeøbler
500 g salt
Et jern fra Bo Warming
25 letristede sommersild
14-18 friske, udstenede klokkespil

Sådan gør du:
Blend alle tørre ingredienser til dejen i en foodprocessor. Tilsæt snot og ostemug til dejen samler sig til en firkant. Det kan naturligvis gøres med fødderne. Læg dejen i mundhulen en times tid.
Rul dejen sammen, og klæd din kone af. Læg papir på hende, fyld op med perlesten eller glasstykker, og forbag det hele (incl. kone) i 8-11 minutter. Fjern papiret og bring spyttet til kogepunktet. Pisk konen mens koøjeæblet og Bo Warming bliver kogt ved ca. 100°C. Si væden fra og hæld det i ansigtet på dig selv. Hæld det hele ned i konen (ja. Du skal hælde hende ned i hende selv), og smid resten af ingredienserne oven i hende. Det hele bages videre ved 523°C i køleskabet.
Til toppen


Brunkager


Du skal bruge:


Sådan gør du:


Opvarm bussemændene, saltet og snottet til boblerne springer 1 m. op i luften, og skolder dig i ansigtet. Tag gryden væk fra blusset. Put flyveasken ned i noget vand, og opløs det, hvorefter det tilsættes. Neglene og håret samt komposten og klokkespillet snittes sammen, og holdes under armen til det har armhuletemperatur. Det blandes også sammen med resten, og nu skal det køles ned til -274°C, hvorefter gulvtæppestøvet æltes i.

Dejen trilles i trykke pølser, der gerne skulle ligene dem fra toilettet. Ellers kan de med fordel bytte plads. Efter trilningen, lader man det hele lille og mugne i 6-8 dage, hvorefter pølsen skæres i skiver, og bages ved ca. 6000°C i 2 uger.

Til toppen

Dansk rødmos


Du skal bruge:


Sådan gør du:


Rødbederne seles i fire dele, og toppene skæres væk. De snittes fint og kommes i en gryde med størknet urin og motorolie. Hårskælende drysses over rødbederne, og det svitses i urinen i ca. 10 minutter. Så tilsættes de maste ribben og vand, der knap dækker rødbederne. Det koges ved svag varme i ca. 1 time, selvom man kun kan koge noget ved 100°C. Hvis rødbederne koger tør, tilsættes spyt og mere motorolie. Når rødbederne er møre smages de til med lidt hårskæl.

Det hele spises, noget tid efter kommer det hele ud af den anden ende, og er dejlig lunt, og klart til servering.

Til toppen

Engelsk Julepunch


Ingredienser (1 1/2 liter)


Sådan gør du:


Skyl hunden og gummibolden og bland derefter alle ingredienserne i en gryde og lad dem småsimre i 40 - 50 timer. Hæld blandingen i en skål - gennem en så - og lad den stå og afkøle lidt. Sæt den derefter i kæleskabet. Inden bowlingkuglen skal serveres bringes den i kog sammen med finspritten og evt. lidt hårshampoo. Der må gerne ryges.

Servering:


Serveres dampende kold med flydende kvælstof eller ilt. Pyntes med fine tynde hundeskiver - 1-2 skiver pr. person.

Til toppen
Opdateret d. 10-7 1998 kl. 14:59 af Simon Mikkelsen © 1998